Routebeschrijving

  • Komende vanaf de E403 (richting Brugge of Kortrijk):

Je neemt de afrit 'Izegem - Harelbeke' richting Izegem. Bij de tweede rotonde (thv Esso-station) neem je de eerste afslag naar rechts. Aan de tweede straat rechts (na 300m, thv vluchtheuvel) sla je af en volg je de wegwijzer "Woon- en zorgcentrum De Plataan Parking Bezoekers". Deze parking vind je ook aan de rechterkant. Als je de parking verlaat via de brug over het water bereik je de hoofdingang.

  • Komende vanuit de richting Harelbeke of Kuurne:

Vanop de N36 (Rijksweg) neem je aan de rotonde thv het Esso-tankstation de 3de afslag naar links. Aan de tweede straat rechts (na 300m, thv vluchtheuvel) sla je af en volg je de wegwijzer "Woon- en zorgcentrum De Plataan Parking Bezoekers". Deze parking vind je ook aan de rechterkant. Als je de parking verlaat via de brug over het water bereik je de hoofdingang.

  • Komende vanuit St-Eloois-Winkel :

Je neemt de Izegemstraat tot deze thv de bosmolens overgaat in de Meensesteenweg. Op het rond punt in het centrum van de Bosmolens neemt u de tweede afslag en vervolgt u de Meensesteenweg. U neemt de 5de straat links thv de vluchtheuvel (vijverhof) en volgt de wegwijzer "Woon- en zorgcentrum De Plataan Parking Bezoekers". Deze parking vind je aan de rechterkant. Als je de parking verlaat via de brug over het water bereik je de hoofdingang.